Cryolipolyse behandeling

Vetverwijdering door het bevriezen van vetcellen. Zonder operatie en zonder pijn.

CRYOLIPOLYSE

afslankstudioDenBosch_behandelruimte_Cryo

WAT IS CRYOLIPOLYSE

Vetverwijdering door het bevriezen van vetcellen. Zonder operatie en zonder pijn.
Cryolipolyse wordt gepresenteerd als alternatief voor liposuctie. Dit is een methode om, zonder operatie (en dus zonder hersteltijd), vetcellen af te breken, zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel.

HOE HET WERKT

De behandelde vetcellen bevriezen en vervolgens zal het lichaam deze afvalstoffen op natuurlijke wijze (via het lymfestelsel en de lever) afvoeren, waardoor het vet definitief is verdwenen. Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig. De procedure is per lichaamszone toe te passen en bovendien zeer veilig. Cryolipolyse vraagt wel geduld voordat er enig resultaat zichtbaar of merkbaar is.

DE KOSTEN

  • Losse behandeling € 99,-
  • 3 behandelingen voor € 275,-

DE BEHANDELING

cryolipolyse-stap-1

1. Het behandelplan

Tijdens de intake zullen we bepalen of het behandelgebied geschikt is voor de cryolipolyse procedure. Cryolipolyse kan worden gebruikt voor oppervlakkig en ongewenst vet. Dat zijn vetcellen die net onder huid liggen en boven de spieren.

cryolipolyse-stap-2

2. Aanbrengen van de applicator

Om de huid te beschermen tegen de kou brengen wij eerst een gaas met speciale gel aan. De applicator wordt op de huid aangebracht en het sterke vacuüm zuigt de huid en onderhuidse vetlaag in de applicator. Hier bevinden zich twee koelplaten, die de vetcellen laten bevriezen. De zuigkracht kan in het begin een tintelend gevoel geven.

cryolipolyse-stap-3

3. Koelen van de vetcellen

Gedurende 35 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -11 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na 35 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

cryolipolyse-stap-4

4. Natuurlijke afvoer vetcellen

Na de Cryolipolyse-behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Hierin verschilt Cryolipolyse van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug.

cryolipolyse-stap-5

5. Zichtbaar resultaat

Minimaal 8 weken na je Cryolipolyse-behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.

cryolipolyse-stap-6

6. Wennen aan je nieuwe look

Tijdens de controleafspraak, die plaatsvindt rond 12 weken na de behandeling, maken wij wederom foto’s. Samen bekijken we de foto’s van voor en na de Cryolipolyse-behandeling en bespreken we het resultaat. Soms is het even wennen aan je nieuwe, slankere look.

EEN VRAAG

WE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR!

13 + 3 =