ONZE PRAKTIJK

WE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR!

Samen kunnen we jou doel te bereiken

Afslankstudio Den Bosch is sinds 2006 de professionele begeleider voor iedereen die mét resultaat, blijvend wil afslanken.

AFSLANKSTUDIO DEN BOSCH

Wat we doen

Bij Afslankstudio Den Bosch hebben we naast, of tijdens, het afslankproces een aantal andere activiteiten om jouw afslanken zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit om je zowel fysiek als mentaal te ondersteunen en je weer lekker in je vel te laten zitten.

afslankstudioDenBosch_ontvangsruimte

Mentale ondersteuning

Op mentaal vlak kunnen we IEMT therapie en verslavingszorg bieden.
De Integral Eye Movement Therapie (IEMT) is een therapie voor het verwerken van trauma’s en angsten. Dit gebeurt aan de hand van oogbewegingen en je hoeft niet te praten over het probleem. 
De verslavingszorg is voor het (h)erkennen van de verslaving ten aanzien van eten. We gaan op zoek naar de achterliggende oorzaak van het eetgedrag en een plan van aanpak maken. We willen de oorzaak aanpakken en op de lange termijn het resultaat blijven behouden. 

Fysieke ondersteuning

Wat we hierbij op fysiek vlak aanbieden zijn Cryolipolyse en Ballancer behandelingen. Daarnaast kunnen we ook orthomoleculaire ondersteuning geven.

AfslankstudioDenBosch_Behanderuimte_2

Ballancer

De Ballancer is een compressie-therapie behandeling die zorgt voor vermindering van cellulitis, huidverbetering, strakker en slanker figuur en de afvoer van afvalstoffen. De Ballancer stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en geeft pijnverlichting bij lipoedeem en fibromyalgie. Het is een zeer prettige ontspannen behandeling.

afslankstudioDenBosch_behandelruimte_Cryo

CRYOLIPOLYSE

Wat we hierbij op fysiek vlak aanbieden zijn Cryolipolyse en Ballancer behandelingen.

* De Cryolipolyse behandeling is het bevriezen van vetcellen, waardoor deze definitief zullen verdwijnen. Het is met name voor de probleemzones zoals; buik, love-handles en benen. Het is een pijnloze behandeling met zichtbaar verlies in centimeters.

afslankstudio_den-bosch_spreekkamer_blok

Orthomoleculaire

De orthomoleculaire voedingsleer is erop gericht de gezondheid te bevorderen door de lichaamscellen, de fundamentele bouwstenen van het organisme, te voorzien van optimale hoeveelheden van alle vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen….

AfslankstudioDenBosch_Behanderuimte_2

CUPPING THERAPIE

De vernieuwde Chinese Cupping Therapie kan zowel therapeutisch als cosmetisch worden inzetten. De revolutionaire techniek heeft een zeer ontspannende werking en hersteld het zelf genezend vermogen van het lichaam. Cupping vermindert verklevingen, is ontgiftend en werkt vocht afvoerend. Daarnaast zorgt het voor een goede doorbloeding waardoor zuurstofrijk bloed de (gespannen) spieren en huid bereiken.

WE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR!

Om u de beste service te bieden, werken we uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u maken door ons te bellen, maar u kunt ook een e-mail sturen of ons contactformulier invullen.

Ik heb een vraag over de praktijk

1 + 11 =