Duurzaam Slank

Voor een blijvend resultaat

DUURZAAM SLANK

coach-nutrition-recept-Pindasaus-kip-sate-met-gebakken-bloemkool-rijst-met-ei-en-frisse-komkommer-salade

DUURZAAM SLANK

En toch lekker eten!

Samen werken we naar dat doel!

DUURZAAM SLANK

Bij Afslankstudio Den Bosch hebben we in de afgelopen 2  jaar, in samenwerking met 2 psychologen, een nieuw traject ontwikkeld genaamd DUURZAAM SLANK.

EEN NIEUW TRAJECT

Het nieuwe traject is ontwikkeld omdat we in de praktijk merken dat mensen moeite hebben om een afslankpoging vol te houden of om het behaalde streefgewicht vast te houden.  Vaak met het zo ongewenste jojo-effect tot gevolg….

,We zien de frustatie en de strijd die er plaatsvindt in het hoofd met alle negatieve emoties die daarbij komen kijken. “Waarom lukt het mij niet?” en “Ik word er moedeloos en ongelukkig van”  zijn veel gehoorde uitspraken.

SAMEN OP WEG NAAT JE DOEL

Tijdens het DUURZAAM SLANK traject gaan we kijken of we inzichten kunnen krijgen in het eetgedrag, eventueel in combinatie met Coach Nutrition. Want Coach Nutrition werkt prima, maar als er sprake is van emotie-eten, eetverslaving of een verstoorde verhouding met eten dan wordt het een lastiger verhaal. De strijd die dit oplevert kost je enorm veel energie en brengt je niet daar waar je graag naar toe wil. Dan is het goed om te gaan kijken of je inzichten kan krijgen in je eetgedrag en of je kan leren om daar anders mee om te gaan…..

NIET ALLEEN

Met DUURZAAM SLANK ga je intensief aan het werk met je coach om zo stappen te zetten voor de lange termijn. Het traject bestaat uit individuele sessies, waar we samen werken aan succes.

EEN VRAAG

WE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR!

10 + 10 =