AFVALLEN

EEN COMBINATIE VAN UITDAGINGEN

We gaan samen werken aan een gezond gewicht dat blijvend is.

Overgewicht is een subjectief begrip dat niet altijd met kilo’s te maken heeft. Ieder mens is anders, daarom is maatwerk en een persoonlijke benadering zo belangrijk voor succes.

AFSLANKEN MET COACH NUTRITION

Verantwoord afvallen

Bij Afslankstudio Den Bosch werken wij met het Nederlandse Coach Nutrition dieet. Met Coach Nutrition krijgt u een reeks kwalitatieve afslankproducten gekoppeld aan de professionele begeleiding van Afslankstudio Den Bosch. U slankt dus nooit alleen af, maar altijd onder begeleiding van uw persoonlijke coach. Wij zorgen ervoor dat we samen uw doel gaan bereiken en dat u beter in uw vel zit.

Coach Nutrition producten

Alle Coach Nutrition producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd, ze zijn natuurlijk en gezond. Daarnaast zijn al onze producten aspartaam-vrij en zijn de shakes gezoet met de plantaardige zoetstof stevia. Er is een ruime keuze aan lekkere producten, we hebben zelfs warme maaltijden. De producten zijn lactose- en gluten arm. Coach Nutrition is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten wat duidelijk zichtbaar is in de grote en veelzijdige keuze die er is aan maaltijden.

Persoonlijke benadering

U wordt bij Afslankstudio Den Bosch persoonlijke begeleid. Na een uitgebreide intake gaan we kijken naar uw persoonlijke situatie en een voor u passend en haalbaar programma opstellen. Vervolgens gaat u afslanken met behulp van de Coach Nutrition producten terwijl u regelmatig naar onze studio komt om gecoacht en begeleid te worden. U wordt gewogen, uw bloeddruk wordt gecontroleerd en in overleg bepalen we of we op de goede weg zitten. U krijgt van ons tips, recepten en adviezen om verantwoord en gezond af te vallen en toch lekker te kunnen eten. Op deze manier bent en blijft u gemotiveerd om op een gezonde en blijvende manier af te vallen.

Het vervolg

Onze specialisatie ligt in het natraject: het behouden van het behaalde resultaat. De leidende vraag hierbij is: ‘Wat heeft u nou nodig om op gewicht te blijven’? Met deze vraag in het achterhoofd blijven wij u continue steunen, motiveren en helpen om het gewenste gewicht te behouden.

Het stappenplan

Stap 1

Omdat het belangrijk is dat u goed wordt begeleid tijdens het afslanken, staat een team van professionele coaches voor u klaar. Zodra u contact hebt gehad met uw Afslankstudio Den Bosch coach kunt u meteen aan de slag. Van uw coach ontvangt u in samenspraak, een advies over het voor u best passend programma. Tijdens het intake gesprek kijken we naar uw huidige persoonlijke situatie, we meten uw gewicht, vet- en vochtpercentage, viscerale vetpercentage, BMI en meten uw bloeddruk.

Stap 2

Het afslanken gaat beginnen! Aan de hand van het speciaal voor u opgestelde Coach Nutrition-programma gebruikt u drie of vier maaltijdvervangende producten per dag. Om de voeding lekker en gevarieerd te houden hebben we een breed assortiment aan smakelijke (echt waar!) shakes en soepen en bieden we zelfs een havermoutpap. Na drie weken afslanken volgt een verplichte rustweek. Van uw coach ontvangt u een duidelijk overzicht van alle producten die u mag eten in deze week. Vervolgens evalueren we of u uw streefgewicht hebt bereikt en bepalen we of u nogmaals een periode van drie weken overgaat op maaltijdvervangende producten. U wordt hierbij intensief door ons begeleid en geholpen en brengt wekelijks een bezoek aan uw coach waar u wordt gewogen en uw behaalde resultaten worden gemeten. Daarnaast helpt hij of zij u met oefeningen en geeft hij of zij tips en extra ondersteuning tijdens de moeilijke momenten. Deze begeleiding is helemaal gratis.

Stap 3

Om uw gewicht vast te houden is het belangrijk om geleidelijk over te gaan van de maaltijdvervangende producten naar reguliere voeding. Tijdens deze fase neemt u steeds minder maaltijdvervangende producten. De afbouwfase is een zeer belangrijke fase om het lichaam te laten stabiliseren. Daarna laten we u uiteraard niet vallen. Onze begeleiding is levenslang. Voor het behoud van het behaalde resultaat adviseren wij om regelmatig op een gewichtbeheersingsconsult te komen. In deze consults kunnen we voedingsadviezen geven en bijsturen indien nodig. We begeleiden u daarin, zolang als u wilt.

Stap 4

Niemand wil jojoën. Om uw nieuwe gewicht ook op de lange termijn te behouden is het daarom belangrijk om ook uw levensstijl aan te passen. We snappen dat dit niet makkelijk is, maar gelukkig kan uw coach u hierbij helpen en begeleiden.

Onze aanpak

Bij Afslankstudio Den Bosch werken wij met het Nederlandse merk Coach Nutrition. Met Coach Nutrition krijgt u een reeks kwalitatieve afslankproducten gekoppeld aan de professionele begeleiding van Afslankstudio Den Bosch. U slankt dus nooit alleen af, maar altijd onder begeleiding van uw persoonlijke coach. Wij zorgen ervoor dat we samen uw doel gaan bereiken en dat u beter in uw vel zit.

afslankstudioDenBosch_ontvangsruimte
afslankstudio_den-bosch_spreekkamer_blok

Afgestemd op jou

Overgewicht is een subjectief begrip dat niet altijd met kilo’s te maken heeft. Het ene lichaam is nu eenmaal anders gebouwd dan het andere. Ook heeft overwicht vele verschillende oorzaken. BMI, Body Mass Index is hierbij een belangrijke hulpmiddel.

Bij Afslankstudio Den Bosch ontvangt u professionele begeleiding en bekijken we iedere situatie individueel.

afslankstudio_den-bosch_kast_met_producten

Duurzaam slank

Bij Afslankstudio Den Bosch hebben we in de afgelopen 2  jaar, in samenwerking met 2 psychologen, een nieuw traject ontwikkeld genaamd DUURZAAM SLANK.
Het nieuwe traject is ontwikkeld omdat we in de praktijk merken dat mensen moeite hebben om een afslankpoging vol te houden…

afslankstudioDenBosch_Coach

Overgewicht

Overgewicht is een subjectief begrip dat niet altijd met kilo’s te maken heeft. Het ene lichaam is nu eenmaal anders gebouwd dan het andere. Indien het vetweefsel duidelijk zichtbaar wordt, bijvoorbeeld op de buik, billen of bovenbenen, dan is er sprake van teveel onderhuids vet…

WE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR!

Ik heb een vraag over afvallen

2 + 14 =