Karin Hoos coach in Rosmalen

Zoals vele anderen heb ook ik vaak ruzie met de kilo’s. Een aantal jaar geleden was ik er helemaal klaar mee en viel 30 kilo af. Ik nam me voor om het nooit meer zo ver te laten komen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker voor een echte Bourgondiër. Destijds had ik een kantoorbaan waar ik vooral zittend werk deed en mijn eigen salon. Hierdoor had ik weinig tijd om te sporten en was het echt heel erg lastig om op gewicht te blijven. Eerlijk is eerlijk, dat lukt mij ook niet altijd.

In mijn salon Pink Styling maak ik mensen blij met mooie verzorgde handen en nagels. Daarnaast ben ik ook pedicure en zorg ik ervoor dat mijn klanten naar buiten lopen met pijnloze verzorgde voeten. Onlangs heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt en heb ik besloten om me fulltime op mijn salon te gaan richten en heb mijn kantoorbaan opgezegd. Hierdoor kreeg ik meer tijd om in mijn salon te werken en juist toen kwam Esther van den Bergh op mijn pad: zij was op zoek naar een coach in Rosmalen. Ik was meteen enthousiast. Nu kon ik ook klanten van overtollige kilo’s af helpen. Ik ben ervaringsdeskundige en weet hoe blij je kunt zijn als je lekkerder in je vel zit, je kleding te ruim wordt en van alle kanten complimenten krijgt. Maar ik weet ook wat de valkuilen zijn en wil mijn klanten daar graag bij helpen en ondersteunen. Samenwerken om het gewenste resultaat te behalen. Ik kan enorm genieten als ik mijn klanten blij zie na het weeg moment.

Baal jij er van dat je kleding niet meer zo lekker zit, wil je gewoon gezonder door het leven of wil je van dat buikje af? Stop met peinzen en kom in actie. Maak een afspraak en we gaan samen een plan opstellen om jouw doel te bereiken. Of het nu gaat om 5, 10 of 20 kilo, of je nu 18 of 80 bent, we gaan er samen voor!

Dus twijfel niet langer en maak die afspraak.

Karin Hoos
Coach Rosmalen

ONZE PRAKTIJK

CONTACTGEGEVENS

Burgemeester van Erpstraat 17
5243 TH Rosmalen

06-18947004

info@pinkstyling.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Ochtend Avond
Maandag 09:00 – 12:00 18:00 – 21:00
Dinsdag GESLOTEN GESLOTEN
Woensdag 09:00 – 12:00 18:00 – 21:00
Donderdag Op afspraak 18:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 12:00 GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN GESLOTEN
Zondag GESLOTEN GESLOTEN

 

MAAK EEN AFSPRAAK

WE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR!

13 + 12 =